Biz, bağımsız ve yaratıcı bir reklam ajansıyız.

Markanızı köpürtüyoruz.

Hangi hizmetleri sunuyoruz?

Bütünleşik Pazarlama Kampanyaları

Çeşitli medya platformlarını entegre eden kapsamlı pazarlama kampanyaları oluşturarak, markanın tüketiciye erişimini artırıyoruz

Marka Stratejisi ve Geliştirme

Hedef kitlelerle bağ kuracak yenilikçi marka stratejileri geliştirip mecraya uygulayarak marka tanınırlığını artırıyoruz.

Dijital ve Sosyal Medya Pazarlaması

Dikkat çekici dijital projeler oluşturup sosyal medya kanallarını etkin kullanarak markaların dijital varlığını zenginleştiriyoruz.

Viral Pazarlama Kampanyaları

Organik etkileşim ve geniş kitlelere erişim sağlayacak, yayılma potansiyeli taşıyan içerik ve stratejiler geliştiriyoruz.

Yaratıcı
İçerik Üretimi

Markanın hikayesini anlatan özgün ve yüksek kaliteli içerikler üreterek, markanın hedef kitlesiyle duygusal bağını güçlendiriyoruz.

Marka Kimliği ve Deneyimi Tasarımı

Özgün ve yaratıcı marka kimliği tasarımları yapıyor, bunları baştan sonra bir tüketici yolculuğu olarak planlayarak, bütünsel bir marka deneyimi oluşturuyoruz.

Kampanyalarımız

Karbonat'ın 2010 yılından bu yana yayınladığı reklam kampanyaları, televizyon reklamları ve dijital filmlerden oluşan bir seçkiyi burada izleyebilirsiniz.

Geleceğe Açılan Pencere

Egepen Deceuninck

Egepen Deceuninck çocuklarımızın geleceğe açılan pencerelerini destekleyerek şimdiye kadar depremde hasar görmüş 100 okulun yenilenmesine katkı sağladı. Dileriz bir daha böyle bir felaket yaşanmaz.

Diğer kampanyalarımızı izlemek için